محل تبلیغات شما

هنوز هم هستند گیاهانی که در پیرامون ما ناشناخته اند اما دارای خواص فوق العاده ای می باشند . از جمله گیاه آنغوزه که در کنار نام عجیبش دارای خواص شگفت انگیزی می باشد . خواصی که اگر با آن آشنا شوید لحظه ای برای استفاده از این گیاه پر خاصیت درنگ نخواهید کرد . برای این منظور وب سایت رویکا تصمیم دارد تا با ارائه این مقاله علاوه بر در اختیار گذاشتن اطلاعات مهم و جدید گردآوری شده پیراموون خواص انقوزه ، شما را با ویژگی های منحصر به فرد این گیاه و نحوه ی صحیح استفاده از آن به طور کامل آشنا کند .

آنقوزه چیست و چه خواص و فوایدی دارد ؟

 


 

آنقوزه یا آنغوزه ( Asafoetida )گیاهی است با نام علمی Ferula از جمله گیاه دو لپه ای از راسته کرفسانان و یک سرده از تیره چتریان است . این گیاه در بین اواسط ماه اردیبهشت تا اوایل تیر ماه دوره زندگی خود را سپری می‌کند . آنغوزه دارای دو گل نر و ماده ‌است که توسط ات گرده افشانی می‌کندو به نوعی یک گیاه خودبارور است . این گیاه در حقیقت شیره گیاهی است که از تیغ زدن ریشه یا پایین ساقه یا قطع ساقهٔ گیاهان مولد آنغوزه از ناحیهٔ یقه قسمت ابتدایی گیاه خارج می‌شود و در طول تابستان به دست می‌آید و به دو نوع در بازار عرضه می‌شود .

انواع آنغوزه

  •  آنغوزه اشکی که بسیار تمیز است ، بدون خاک و خاشاک و مرغوب است . رنگ خارجی آن زرد مایل به قرمز یا قهوه‌ای و صاف و شفاف است . از نظر ابعاد در حد فندق است یا کمی بزرگتر و یا کمی کوچکتر در ابعاد نخود است و رنگ مقطع آن سفید است که در مجاورت هوا به سرعت اکسیده شده و تیره می‌شود .
  • آنغوزه توده ای که در بازار عرضه می‌شود و متاسفانه از آن جا که با بی دقتی جمع‌آوری می گردد در نتیجه مخلوط با خاک و خاشاک و برگ است و نامرغوب می‌باشد .طعم آنغوزه گس است و در بعضی گونه‌ها تلخ و بویی شبیه بوی سیر ، متعفن و خیلی تند دارد که  با نام های متفاوت در گونه های متفاوت شناخته می شود از جمله کما ، باریجه ، آنغوزه ، ویه ، بی وزا و غیره .

آنقوزه بومی بیابان های ایران و کوهستان های افغانستان است که در آنجا به مقدار قابل توجهی رشد می کند . نام رایج و متداول این گیاه در ایران و افغانستان بدیان است ، به معنی ” گاز یا باد ” . دلیل این نامگذاری به واسطه ی خواص بی نظیر این گیاه در تسکین گاز معده و مشکلات گوارشی است . گیاه آنغوزه عمدتاً در ارتفاع ۱۲۰۰ تا ۱۷۰۰ متری می‌روید و در کشور ایران در استان‌های خراسان جنوبی و رضوی و همچنین در بلندی‌های بالای ۲۵۰۰ متر در استان کهگیلویه و بویراحمد و کوه هوا ( علامرودشت فارس ) ، دامغان ، بلوچستان ، شاهرود ، میامی ، سبزوار ، کوهسرخ ، دیباج ( دامغان ) ، کرمان ، فردوس ، سقز ( کردستان ) ، لرستان ، ساوجبلاغ ، همدان ، آذربایجان غربی ، نائین و آباده می‌روید ؛ همچنین جز گیاهان بومی شهرستان نیشابور می‌باشد .

 

ویژگی های ظاهری آنغوزه

این گیاه چند ساله تا ارتفاع ۱ تا  ۱٫۵ متر ارتفاع دارد و جزئی از خانواده کرفس ( Umbelliferae ) است . آنقوزه یا آنغوزه به عبارتی یک گیاه علفی چندساله با ریشهٔ کمی ضخیم و گوشتی ، برگ‌های  بریده و غباری ، ساقه گوشتی و بلند به ارتفاع ۲ متر می‌باشد . گل‌های آن به رنگ زرد و به صورت چتر مانند در انتهای ساقه ظاهر می‌شود . آنقوزه در چند سال اولیه رویش خود ساقهٔ قابل رویتی ندارد و برگ‌های آن به صورت گسترده روی زمین است که در مراتع با نام کماه » و انگزاکماه » شناخته شده است .

میوهٔ آنقوزه دارای دو تخم به رنگ قهوه ایی تیره و سیاه است . با تیغ زدن یا قطع ریشه و یا قسمت پایین ساقه و ابتدایی گیاه در اواخر بهار ، شیرهٔ بسیار متعفن و بدبویی در طول تابستان خارج می‌شود که در مجاورت هوا به تدریج سفت می‌شود که همان آنغوزه است . آنقوزه در اراضی بائر و خشک و آهکی مناطق گرم آسیا می‌روید .

توجه

  • از انتقال آنغوزه بعد از جوانه زنی اجتناب کنید چرا که به دلیل ریشه طولانی آن ها ، این گیاهان به خوبی به خرابی ریشه واکنش نشان نمی دهند .
  • اگرچه آنغوزه عموما در برابر بیماری مقاومت می کند ، اما ممکن است قربانی شته ها یا کرم ها شود . برای از بین بردن شته ها از اسپری قوی آب و یا استفاده از صابون ه کشی یا روغن چریش استفاده کنید .

خواص آنغوزه و تاثیرات مثبت و منفی آن بر روی سلامتی


خواص این گیاه صمغی رزینی که از ایجاد برش در بخش‌های بالایی ریشه بدست می‌آید کاملا دارویی است و رزین ، اسانس و صمغ ، اسید فرولیک و ترکیبات دی سولفید جزو مواد مؤثرهٔ این گیاه می‌باشند . عملکرد دارویی این گیاه ضدنفخ و خلط ‌آور است و در درمان‌های سوءهاضمه یا قولنج‌های مربوط به نفخ ، التهاب برونشیت ، سنگ کلیه ، سرفه و اختلالات و ناراحتی‌های عصبی کاربرد دارد . آنغوزه طبیعتی بسیار گرم و نسبتا خشک دارد و برای درمان بسیاری از بیماری ها مفید است .
البته خواص دارویی آن فقط به این موارد ختم نمی شود . در همین راستا بخشی از مهمترین خواص آنغوزه را برایتان شرح خواهیم داد .

خواص آنتی اکسیدانی آنغوزه

یکی از خواص انغوزه منبع خوبی از آنتی اکسیدان بودن آن است . همان طور که می دانید آنتی اکسیدان ها ترکیبات گیاهی هستند که به محافظت از سلولهای شما در برابر آسیب های احتمالی ناشی از مولکول های ناپایدار بنام رادیکال های آزاد کمک می کنند . در نتیجه ، آنتی اکسیدان ها سبب بالا بردن قدرت سیستم ایمنی بدن می شوند و بدن را در برابر بیماری هایی از قبیل التهاب مزمن ، بیماری های قلبی ، سرطان و دیابت نوع ۲ محافظت می کنند .
وجود سطح بالایی از ترکیبات آنتی اکسیدانی در فواید انغوزه از قبیل ترکیبات فنلی ، مانند تانن ها و فلاونوئیدها سبب شده است تا از خواص آنغوزه در پیشگیری بیماری های ذکر شده بهره ببرند .
طبق تحقیقات دانشگاه Novosibirsk روسیه ، بررسی ها بر روی خواص آنغوزه مشخص گردید است که این گیاه دارای فعالیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی بسیار بالایی است . از این رو از آن به عنوان ادویه در آشپزی البته به مقدار کم استفاده می کنند .

درمان مشکلات گوارشی با خواص آنغوزه

یکی از رایج ترین موارد استفاده ازخواص آنقوزه کمک به سوء هاضمه است . در یک مطالعه ی انجام شده در این زمینه بر روی ۴۳ نفر افرادی که دچار سوء هاضمه شدید بودند با مصرف ۲۵۰ میلی گرم کپسول حاوی انقوزه دو بار در روز به نتایج قابل توجهی دست یافتند . یکی از این نتایج پیشگیری از نفخ با بهبود کیفیت هضم و گوارش بود . این مطالعه و آزمایش توسط شرکتی انجام شد که تولید کننده مکمل انغوزه بود .
نتایج به دست آمده حاکی از آن بود که افزایش فعالیت آنزیم های گوارشی با مصرف انقوزه به تقویت هضم غذا کمک می کند . به طور کلی این آنزیم ها باعث آزاد شدن صفرا از کبد و در نتیجه هضم غذا و هضم بهتر چربی می شود . مصرف آنغوزه به طور مکرر برای جلوگیری یا کاهش گاز بعد از غذا بسیار موثر است و با بهبود عملکرد هضم در پیشگیری  از یبوست و در نهایت بواسیر بسیار موثر عمل می کند .

فواید آنغوزه در پیشگیری از سندروم روده تحریک پذیر

( IBS ) یا به عبارتی سندروم روده تحریک پذیر ، یک بیماری مزمن دستگاه گوارش (GI) است که با درد یا ناراحتی شکم ، نفخ ، گاز و یبوست ، اسهال و غیره تشخیص داده می شود . به دلیل تاثیراتی که این بیماری بر هضم غذا می گذارد ، مصرف آنغوزه با تاثیر در بهبود روند هضم غذا منجر به کاهش و پیشگیری از IBS می شود .
در مطالعات انجام شده بر روی افراد بزرگسال مبتلا به IBS پس از ۲ هفته از مصرف مکملهای آنغوزه ، محققین به این نتایج دست یافتند که سندرم روده در این افراد بهبود چشمگیری یافته است . وجود فروکتان که یک پلیمر مولکول فروکتوز و نوعی کربوهیدرات است در مواد غذایی از قبیل کنگر ، مارچوبه ، بادام ، تره فرنگی ، سیر ، پسته ، چای بابونه ، پیاز و گندم سبب بروز ناراحتی های حاد گوارشی از جمله IBS به دلیل عدم هضم درست این ماده در مردم می شود .
از آنجا که آنغوزه عطر و طعمی شبیه به پیاز و سیر را فراهم می کند ، می تواند جایگزین بسیار مناسبی برای پیاز و سیر مصرفی در مواد غذایی شوند . این برای کسانی توصیه می شود که علاقه زیادی به استفاده از این مواد در آشپزی دارند و از طرف دیگر باید از مصرف غذاهای پر فروکتان اجتناب کنند و یا مقدار آن را محدود کنند .

خواص ضد باکتریایی آنقوزه

 

کلبسیلا اکسی‌توکا ، اشرشیا کلی و کلبسیلا پنومونیه می توانند روی پوست ، زخم ها ، گلو ، دستگاه گوارش ، دستگاه ادراری و به ویژه ریه ها ساکن شده و از این رو اثرات مخربی ایجاد کنند . آشنایی با فواید انغوزه سبب شده متخصصین به راهی کاملا اثبات شده در جهت درمان این موارد دست یابند . خواص آنغوزه یک گزینه بالقوه خوب در طیف گسترده ای از شرایط عفونی است . همچنین ، اثربخشی انقوزه در برابر عفونت های استرپتوکوکی مقاوم به آنتی بیوتیک که به واسطه ایجاد گلو درد شناخته شده اند ، نیز اثبات شده است . مطالعات آزمایشگاهی نشان داده اند که خواص ضد باکتریایی ، ضد قارچی و ضد می انغوزه از بدن در برابر پاتوژن های احتمالی ، مانند سویه های مختلف باکتری استرپتوکو محافظت می کند .

 

خواص ضد سرطانی انقوزه

 


 

ارتباط بین شیوه زندگی ، رژیم غذایی و سرطان به خوبی اثبات شده است . نتایج یک مطالعه که توسط دانشمندان دانشگاه تگزاس در هوستون در سال ۲۰۰۸ انجام شد ، نشان داد که سرطان یک بیماری قابل پیشگیری است و پیشگیری از آن نیازمند تغییراتی در شیوه زندگی است . چای سبز ، جنسینگ ، زردچوبه ، روغن زیتون و آنغوزه از جمله مواد غذایی ضد سرطان هستند که استفاده از آن ها در طول دوره زندگی اامی می باشد . خواص انغوزه پتانسیل عمل به عنوان یک عامل ضد سرطانی را دارا می باشد . و دارای اثرات ضد توموری در توقف رشد و گسترش سلول های سرطانی از جمله سرطان و كبد می باشد .

 

خواص انغوزه در کاهش فشار خون

 

با توجه به نحوه ی زندگی امروزه ، خیلی از افراد به بیماری فشار خون بالا مبتلا هستند . مصرف ریحان ، دارچین ، دانه ی کتان ، پونه ی کوهی و آنغوزه از جمله روش های کنترل و کاهش فشار خون بالا می باشد . یکی از جمله فواید انغوزه رقیق کردن عروق خونی می باشد . آنغوزه در رقیق کردن خون موثر عمل کرده و به کاهش سطح فشار خون کمک می کند . آنقوزه حاوی کومارین ، ترکیبی است که به بهبود جریان خون کمک و در نتیجه از تشکیل ه خون جلوگیری می کند .

 

حفظ سلامت مغز با فواید انقوزه

 

مغز نقشی کلیدی در چگونگی سپری شدن زندگی انسان دارد. این اندام کنترل هر چیزی را در اختیار دارد و از این رو ، حصول اطمینان از حفظ سلامت آن برای ارائه عملکرد درست و تجربه یک زندگی راحت اهمیت ویژه ای برخودار است . بنابر تحقیقات رویکا ، مغز برای تامین سوخت مورد نیاز خود به آنچه می خورید ، وابسته است . برخی مواد غذایی طبیعی از جمله گیاهان دارویی می توانند به افزایش قدرت مغز و تمرکز کمک کنند . از جمله گیاهان دارویی مهم در حفظ سلامت مغز می توان به رزماری ، براهمی ، واچا ، مریم گلی ، نعناع و آنغوزه اشاره کرد . آنغوزه در برابر از دست دادن حافظه و آسیب عصبی در مغز پیشگیری می کند .

 

بهبود عملکرد سیستم تنفسی

 

همانطور که  می دانید ریه ها در رساندن اکسیژن به بدن و خارج کردن دی اکسید کربن نقش اساسی دارند بنابراین باید خیلی به سلامت ریه ها اهمیت داد . موادی از قبیل گل ماهور ، شیرین بیان ، اکالیپتوس ، آنغوزه و غیره در درمان سرماخوردگی ، گلودرد ، زکام ، سرفه و عفونت‌های سینه و حتی سرطان ریه از اهمیت بالایی برخوردارند . آنغوزه به درمان اختلالات تنفسی مانند آسم ، برونشیت ، سرفه های خشک به دلیل اثرات ضد ویروسی و ضد التهابی و آنتی بیوتیکی که دارد کمک به سزایی می کند .

این ماده همچنین در تسکین گرفتگی سینه و بیرون آمدن خلط موثر است . تنها کاری که باید انجام دهید این است که خمیری را با استفاده از آب و آنغوزه آماده کنید و روی سینه بمالید . همچنین می توانید از خواص آنغوزه و پودر زنجبیل خشک همراه با مقداری عسل بهره مند شوید . استفاده از این مخلوط در تسکین مشکلات تنفسی مفید است .

 

کاهش قند خون با خواص آنغوزه

 

گیاهانی از قبیل انقوزه ، شنبلیله ، گزنه به دلیل داشتن فیبر بالا در کاهش و تنظیم قند خون بسیار موثر عمل می کنند . یک مطالعه نشان داد که مصرف ۵۰ میلی گرم بر کیلوگرم عصاره آنغوزه به صورت ناشتا برای کاهش قند خون توصیه می شود .

 

درمان مشکلات قاعدگی با خواص انغوزه

 


 

قاعدگی یکی از فرآیندهای اساسی در بدن زن است و این فرایندی است که به موجب آن یک زن می تواند باردار شود . ها نشانه ای از رشد سالم ن است و اگر به طور مداوم آن را از دست بدهید ، بدن شما می تواند تحت تاثیر مشکلات مختلفی قرار گیرد . عقب افتادگی یا قاعدگی نشانه ای از مشکلات در هورمون ها است که می تواند چاقی ، بیماری های قلبی ، PCOS ، ناباروری و اثرات مضر مختلفی را باعث شود .

قاعدگی برای اغلب ن دردناک است با این حال ، مصرف برخی از مواد غذایی از قبیل دانه کنجد ، جعفری ، آنغوزه ، ژل آلوئه ورا و غیره با تسکین درد و گرفتگی عضلات شکم ، کمر به شما کمک می کند . آنغوزه رقیق کننده خون طبیعی است که به جریان خون بدون آسیب زدن به بخشی از بدن شما کمک می کند . همچنین ترشح را افزایش داده و جریان خون را بهبود می دهد که در نهایت باعث تسکین درد می شود .

 

خواص ضد التهابی آنغوزه

 

آنغوزه خواص ضد التهابی دارد و به واسطه ی همین خواص التهاب رگ های خونی را در سر کاهش می دهد و باعث تسکین سردرد می شود . برای این منظور تنها کاری که باید انجام دهید این است که کمی از آنغوزه را با آب حرارت دهید . این محلول را چند بار در روز بنوشید تا نتایج موثر را ببینید .

علاوه بر درمان سردرد یکی از کاربرد های سنتی آنغوزه درمان دندان درد و گوش درد است . دهان را با آب و آنغوزه بشویید و برای درمان گوش درد می توانید روغن نارگیل و ترکیب آنغوزه را داخل گوش بریزید . هر دوی این مزایا به خاطر اثرات ضد التهاب ، ضد درد و ضد باکتری مفید بوده و چند منظوره هستند .

 

درمان مشکلات پوستی با فواید انغوزه

 

از جمله مشکلات پوستی می توان به وجو لک ها و ترک های پوستی به خصوص بعد از زایمان ، چاقی و کاهش وزن ، جوش و آکنه ی پوستی ، پسوریازیس ، جوش های سرسیاه روی بینی ، شل شدگی و افتادگی و پیری پوست ، خشکی و قرمزی و غیره اشاره کرد . مصرف خواص انغوزه در درمان انواع مشکلات پوستی از جمله موارد زیر بسیار موثر است :

درمان آکنه

خواص ضد التهاب آنغوزه تولید آکنه را کاهش می دهد در حالی که خواص ضد باکتری آن ، مانع رشد جوش ها و آکنه می شود . برای نتیجه بهتر می توانید آنغوزه را به گلاب اضافه کنید و روی موضع آسیب دیده اعمال کنید .

درخشان کنندگی پوست

آنغوزه با افزایش رساندن اکسیژن به بافت های صورت در درخشان کنندگی پوست صورت اثر مستقیم دارد . با مخلوط کردن آنغوزه با آب و گلاب همراه با مقداری پودر چوب صندل خمیری حاصل می شود که استفاده از آن به طور مرتب بر روی صورت نتایجی مثبتی را در بردارد .

درمان خشکی پوست

از آنجا که آلودگی و استرس باعث خشک شدن پوست و مو می شود ، فواید انغوزه مثل یک عامل ترمیم خشکی عمل می کند که پوست صاف و مرطوب را ایجاد می کند .

عامل ضد پیری پوست

این ادویه گیاهی باعث ایجاد یک عامل ضد پیری نیز می شود . این روش خوبی برای کاهش چین و چروک ، خطوط ظریف و لکه های سالخوردگی از روی صورت است . آنغوزه می تواند با گلاب و گل سرشوی ترکیب شود تا یک ماسک صورت ضد چین و چروک موثر ایجاد کند .

سفید کنندگی پوست

خواص آنغوزه همچنین می تواند به عنوان یک عامل سفید کننده به کار رود و درخشندگی پوست را بهبود بخشد . این ماده خال های تیره ، آکنه و چربی پوست را به راحتی کاهش می دهد . این روش به طور طبیعی تولید تیروزین در پوست را مختل می کند . تیروزین تولید ملانین در پوست انسان را افزایش می دهد که منجر به تیرگی پوست ، پیری زودرس پوست می شود . آنغوزه تولید تیروزین را کنترل می کند در نتیجه ، می توانید یک پوست بدون لکه و درخشان و جوان را با استفاده از ماسک های صورت انغوزه داشته باشید .

 

تقویت باروری و افزایش میل جنسی با فواید آنغوزه

 


 

پروژسترون یکی از مهم ترین عناصر در افزایش میل جنسی و بهداشت باروری ن است و آنغوزه تولید این هورمون حیاتی را تحریک می کند . این امر می تواند به افزایش ایمنی مادران باردار از طریق جلوگیری از تولد زودرس ، خونریزی بیش از حد ، و نازایی نیز کمک کند در حالی که علائم برای ن به طور کلی کاهش می یابد . یکی از کاربردهای قدیمی و سنتی آنغوزه استفاده از آن به عنوان محرک جنسی است .

خواص انغوزه به طور گسترده از مشکل انزال زودرس جلوگیری می کند . اثبات شده یک تنظیم کننده استرس است این امر به بهبود محرک جنسی مردان نیز کمک می کند . این ماده نشانه های ناتوانی یا ناباروری ن و مردان را از بین می برد . با تحریک فعالیت هورمونی و افزایش انرژی ، جریان خون را تسهیل می کند و به راحتی در دسترس است و هیچ عارضه جانبی ندارد .

 

درمان مشکلات مو با خواص آنغوزه

 

آنغوزه بافت مو را بهبود می بخشد همچنین از مو در برابر ریزش موی طبیعی محافظت می کند . بنابراین به عنوان راه حلی برای طاسی مغز مردان و موهای کم پشت در ن مورد استفاده قرار می گیرد . شما باید به دنبال تقویت فولیکول مو و کنترل شوره سر در فواید آنغوزه باشید چون ریزش مو را کنترل و باعث ضخیم ترشدن مو می شود . پوست سر فولیکول های مو را افزایش می دهد بنابراین حفظ بهداشت و سلامت آن از اهمیت بالایی برخوردار است . آنغوزه می تواند برای موهای مجعد و خشک به دلیل خواص مرطوب کنندگی آن شگفتی ایجاد کند . برای بهره مندی از خواص نرم کنندگی آنغوزه مقداری ماست ، روغن بادام و آنغوزه را باهم ترکیب کنید و روی موهای خود بمالید و یک ساعت بعد با آب ولرم ، آن را بشویید .

زمانی که سلامت پوست سر از دست می رود ، به طور مستقیم ریشه های مو ضعیف تر می شود . این منجر به ریزش و آسیب مو می شود . آنغوزه PH و سطح نرمال پوست سر را حفظ می کند . همچنین پوست سر را از عرق ، چربی و آکنه دور نگه می دارد و به طور کلی مشکلات پوست سر را از قبیل خارش پوست سر ، شوره سر و خشکی را از بین می برد . در نتیجه مقاومت کلی مو ، بافت و کیفیت مو را بهبود می یابد و در رشد سریع مو تاثیر گذار است .

 

از دیگر خواص آنغوزه می توان به موارد زیر اشاره کرد :

 

  • درمان قولنج در کودکان با فواید انغوزه
  • درمان گزیدگی و نیش ات
  • خواص انغوزه در درمان میخچه
  • بهبود عملکرد سیستم عصبی
  • افزایش و تقویت قدرت سیستم ایمنی بدن
  • فواید آنغوزه به عنوان ماده ای ضد صرع
  • آرام بخش قوی
  • ضد افسردگی
  • افزایش متابولیسم با خواص آنغوزه

ترکیبات آنقوزه

 

آنغوزه حاوی تعدادی ترپن و مواد محلول در چربی که هنوز به طور کامل شناسایی نشده اند و به خاطر حضور ترکیبات سولفور در آن ، بوی تند و طعم تلخی دارد . آنغوزه حاوی حدود ۴۰ تا ۶۰ درصد رزین ، ۲۵ درصدصمغ ، ۱۰ درصد روغن اسانس و ترکیبات دیگری هم هست و فرولیک اسید دارد . تحلیل آنغوزه نشان می دهد که شامل موارد زیر است :

  • کربوهیدرات : ۶۷٫۸ درصد
  • رطوبت : ۱۶٫۰ درصد
  • پروتئین : ۴ درصد
  • چربی : ۱ درصد
  • مواد معدنی : ۷ درصد
  • فیبر : ۴٫۱ درصد
  • مواد معدنی و ویتامین آن شامل کلسیم به میزان بالا به علاوه فسفر ، آهن ، کاراتوئن ، ریبوفلاوین و نیاسین می باشند .
  • رزین آنغوزه حاوی آسارسینوتانول ها ‘A’ و ‘B’ ، اسید فریکلیک ، بندبولفرون و چهار ترکیب ناشناس است .
  • اسانس انقوزه غنی از ترکیبات مختلف ارگانوسولفید ، مانند ۲-بوتیل پروپنیل دی سولفید ، دیالیل سولفید ، دی سولفید دیالیل و دی متیل تری سولفید است . ارگانوسولفیدها در درجه اول مسئول بو و طعم انقوزه هستند .

 

ماسک آنغوزه

 

در این قسمت چند نمونه از ماسک های پر طرفدار آنقوزه را برایتان شرح خواهیم داد :

ماسک ضد چروک آنغوزه

گل سر شوی و آنقوزه را با عسل و گلاب مخلوط کرده وخمیرنازکی را شکل دهید روی صورت خود بمالید و ۱۵ دقیقه ماساژ دهید .

ماسک سفید کنندگی آنقوزه

یک گوجه فرنگی را کامل له کنید و با شکر مخلوط کنید . مخلوط را خوب بزنید تا شکر در عصاره گوجه فرنگی حل شود . سپس آنغوزه را به مخلوط اضافه کنید تا خمیر رقیقی تشکیل شود . این ماسک صورت فوق العاده ، می تواند پوست صورت را به طور طبیعی روشن تر سازد .

ماسک ضد جوش انقوزه

گل سرشوی را با گلاب مخلوط تا خمیر سفتی را شکل دهید سپس چند قطره عصاره لیمو ترش و آنغوزه را به مخلوط اضافه کنید و خوب بزنید .  حال با توجه به این مساله این ماسک صورت فوق العاده ، شما را از آکنه تا حد زیادی ایمن نگه می دارد . از آن به طور منظم دو بار در روز برای نتایج بهتر استفاده کنید . آنغوزه ، شکل گیری چربی بیش از حد را در پوست کنترل می کند و این باعث می شود تا منافذ پوست عاری از کثیفی ، روغن و چربی باشند .

ماسک نرم کننده ی مو

دّقت نمایید ماست و عصاره چای سبز و روغن نارگیل اصل را درون ظرفی ترکیب کنید سپس به آن آنغوزه اضافه کرده و به خووبی مخلوط کنید . این ماسک را به طور منظم از ریشه تا نوک مو بمالید و بعد از ۱ ساعت که خشک شد آن را با آب ولرم بشویید .


گانودرما و خواص بی نظیر آن

بزرگ کردن آلت به چه شیوه هایی امکان پذیر است

صابون زردچوبه و خواص آن

، ,آنغوزه ,های ,خواص ,کند ,ضد ,می کند ,می شود ,به طور ,است که ,از جمله ,جمله گیاهان دارویی ,قدرت سیستم ایمنی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Carl's notes Cynthia's life پیکسلر phowehsfurlams ثبت نام دربورس arkaperdi متخصص طب فیزیکی و توانبخشی در غرب تهران | دکتر شریف نجفی دلاوران بیلوار اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها contekingfern