محل تبلیغات شما
2 فیبر سالم ، غذاهای کم کربوهیدرات :


رژیم های کم کربوهیدرات با چندین مزیت چشمگیر در سلامتی مرتبط است.

تحقیقات نشان داده است که آنها به ویژه در کاهش گرسنگی و کمک به کاهش وزن موثر هستند.

آنها همچنین با کاهش فشار خون و سطح کلسترول LDL (بد) و همچنین افزایش کلسترول HDL (خوب) همراه بوده اند .

از این گذشته ، رژیم های کم کربوهیدراتوری باعث بهبود کنترل قند خون در مبتلایان به دیابت نوع 2 می شوند.

همچنین شما میتوانید با خوردن کربوهیدرات های سالم درد کلیه  ها را تا حد زیادی از بین ببرید .


رژیم های کم کربوهیدرات به طور معمول کمتر از 130 گرم کربوهیدرات در روز را تأمین می کنند ، 

در حالی که رژیم های غذایی کم کربوهیدرات به طور معمول 20 تا 50 گرم کربوهیدرات در روز فراهم می کنند .

با این حال ، برخی از رژیم های کربوهیدرات بسیار کم می توانند از نظر فیبر کم باشند ، ماده مغذی برای سلامتی دستگاه گوارش ، قلب و روده بسیار مهم است.

در واقع ، مطالعات تخمین می زنند که تنها 5٪ از بزرگسالان آمریکایی - مستقل از مصرف کربوهیدرات کم یا نه - میزان توصیه شده 25-38 گرم فیبر در روز را برآورده می کنند.

خوشبختانه ، اگر رژیم غذایی کم کربوهیدرات را دنبال می کنید و از مصرف فیبرتان نگران هستید ، چندین غذای خوشمزه هم از نظر کربوهیدنی و هم از نظر فیبر زیاد هستند.

در اینجا 2 غذای سالم و پر فیبر ، کم کربوهیدرات وجود دارد.

1. تخم کتان  :

دانه های کتان دانه های روغنی کوچکی هستند که با مواد مغذی پر شده اند.

به ویژه ، این منابع خوب اسیدهای چرب امگا 3 ، فیبر و آنتی اکسیدان ها هستند. آنها از نظر کربوهیدرات خالص قابل هضم نیز کم هستند - کل گرم کربوهیدهای منهای گرم فیبر.

نکته قابل توجه ، بذر کتان نسبت به سایر دانه های روغنی نسبت کمتری از امگا 6 به امگا 3 دارد. این مهم است ، زیرا نسبت پایین امگا 6 به امگا 3 با کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن همراه است .

دانه های کتان به راحتی در رژیم غذایی شما گنجانیده می شود و باید زمینی برای به دست آوردن تمام مزایای بالقوه سلامتی آنها .

دو قاشق غذاخوری (14 گرم) دانه کتان زمین 4 گرم فیبر و 0 گرم کربوهیدرات خالص را فراهم می کند (14).

2. دانه های چیا :

اگرچه از نظر اندازه کوچک ، دانه های چیا سرشار از چندین ماده مغذی هستند.

دانه چیا علاوه بر داشتن فیبر ، پروتئین و چندین ویتامین و مواد معدنی ، یکی از معروف ترین منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا 3 است .

دانه های چیا را می توان در بالای سالادها و ماست ها پاشیده یا به اسموتی ها اضافه کرد.

آنها همچنین مایعات را به خوبی جذب می کنند و به ژلی تبدیل می شوند که می تواند به عنوان جایگزین تخم مرغ وگان یا ضخیم کننده سس ها و ژله ها مورد استفاده قرار گیرد.

گانودرما و خواص بی نظیر آن

بزرگ کردن آلت به چه شیوه هایی امکان پذیر است

صابون زردچوبه و خواص آن

، ,کربوهیدرات ,های ,کم ,فیبر ,دانه ,دانه های ,کم کربوهیدرات ,از نظر ,رژیم های ,می کنند

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Anime Romans چت روم کافه گپ/اسیره چت/عسل چت/ناز چت/پرشین چت/گلشن چت/باران چت بسیج دانشکده فنی وحرفه ای دختران خرم آباد- شهدا مقربان الهی Charles's info Vape دستگاه های بررسی و اخبار وبلاگ نمایندگی شفا مشهد dospditjasyt جمعیت احیای انسانی کنگره ۶٠ نمایندگی کرمانشاه باشگاه فرهنگی ورزشی سهند آذرین joagrumatcal