محل تبلیغات شما
چند نوع غذای برتر برای مبتلایان به درد کلیه :


بیماری کلیه یک مشکل شایع است که حدود 10٪ از جمعیت جهان را تحت تأثیر قرار می دهد (1).

کلیه ها اندام های کوچک و قدرتمندی با شکل لوبیا هستند که عملکردهای مهم بسیاری را انجام می دهند.

آنها وظیفه فیلتر کردن محصولات زباله ، آزاد کردن هورمون های تنظیم فشار خون ، متعادل کردن مایعات در بدن ، تولید ادرار و بسیاری از کارهای اساسی دیگر را دارند (2).

روش های مختلفی وجود دارد که باعث آسیب دیدن این اندام های حیاتی می شود.

دیابت و فشار خون بالا شایعترین عوامل خطر در بیماری کلیوی است. با این حال ، چاقی ، سیگار کشیدن ، ژنتیک ، جنسیت و سن نیز می تواند خطر را افزایش دهد.

قند خون کنترل نشده و فشار خون بالا باعث آسیب رساندن به رگ های خونی در کلیه ها می شود و توانایی عملکرد بهینه آنها را کاهش می دهد.

هنگامی که کلیه ها به درستی کار نمی کنند ، زباله ها در خون ایجاد می شوند ، از جمله مواد زائد مواد غذایی .

بنابراین ، لازم است افراد مبتلا به بیماری کلیوی رژیم غذایی خاصی را دنبال کنند.

برای کمتر شدن درد کلیه ها میتوانید رژیم کربوهیدرات را رعایت نمایید .


رژیم غذایی و بیماری کلیوی :

محدودیت های غذایی بسته به میزان آسیب کلیه متفاوت است.

به عنوان مثال ، افراد در مراحل اولیه بیماری کلیوی محدودیت های متفاوتی نسبت به افرادی که نارسایی کلیه دارند ، همچنین به عنوان بیماری کلیوی مرحله نهایی (ESRD) شناخته می شوند .

اگر بیماری کلیوی دارید ، ارائه دهنده خدمات درمانی شما بهترین رژیم را برای نیازهای شما تعیین می کند.

برای اکثر مبتلایان به بیماری پیشرفته کلیوی ، پیروی از رژیم غذایی مناسب کلیه حائز اهمیت است که به کاهش میزان ضایعات در خون کمک می کند.

این رژیم اغلب به عنوان یک رژیم کلیوی شناخته می شود.

در ضمن جلوگیری از آسیب بیشتر ، به تقویت عملکرد کلیه کمک می کند .

در حالی که محدودیت رژیم غذایی متفاوت است ، به طور معمول توصیه می شود همه افراد مبتلا به بیماری کلیوی مواد مغذی زیر را محدود کنند:

سدیم سدیم در بسیاری از غذاها و یک جزء اصلی نمک سفره یافت می شود. 

کلیه های آسیب دیده نمی توانند سدیم اضافی را فیلتر کنند و باعث افزایش سطح خون آن می شوند. اغلب توصیه می شود سدیم را به کمتر از 2،000 میلی گرم در روز محدود کنید .

پتاسیم. پتاسیم نقش بسیار مهمی در بدن بازی می کند ، اما افراد مبتلا به بیماری کلیوی برای جلوگیری از سطح بالای خطرناک خون ، باید پتاسیم را محدود کنند. معمولاً توصیه می شود پتاسیم را به کمتر از 2،000 میلی گرم در روز محدود کنید .

فسفر کلیه های آسیب دیده نمی توانند فسفر اضافی ، ماده معدنی موجود در بسیاری از غذاها را از بین ببرند. مقادیر زیاد می تواند به بدن آسیب برساند ، بنابراین فسفر رژیم غذایی در بیشتر بیماران به کمتر از 800-1000 میلی گرم در روز محدود می شود .

پروتئین یکی دیگر از مواد مغذی است که ممکن است افراد مبتلا به بیماری کلیوی نیاز به محدود کردن داشته باشند ، زیرا کلیه های آسیب دیده نمی توانند مواد زاید را از متابولیسم پروتئین پاک کنند.

گانودرما و خواص بی نظیر آن

بزرگ کردن آلت به چه شیوه هایی امکان پذیر است

صابون زردچوبه و خواص آن

، ,کلیه ,های ,خون ,ها ,دهد ,کلیه ها ,فشار خون ,باعث آسیب ,می شود ,اندام های

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

nsurcytunes nurabadizeh.mihanblog.com وبگاه اطلاع رسانی گروه ابهر شناسی نور ایران وبلاگ عاشقانه عشق زیبای من علمی تحقیقاتی گروه تلگرام مشهد,گروه دوستیابی مشهد,گروه چت مشهد اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها porrireco Keri's game کابین مهمان