محل تبلیغات شما
آنتی اکسیدان چیست ؟

 آنتی اکسیدان ها موادی هستند که می توانند از آسیب یا کاهش آهسته سلولهای ناشی از رادیکالهای آزاد یا مولکول های ناپایداری که بدن به عنوان واکنشی در برابر فشارهای محیطی و سایر مواد ایجاد می کند جلوگیری کنند . آنها گاه به عنوان "محافظ های رادیکال آزاد" خوانده می شوند. منابع آنتی اکسیدان می توانند طبیعی یا مصنوعی باشند.

 تصور می شود برخی غذاهای گیاهی سرشار از آنتی اکسیدان هستند. آنتی اکسیدان های گیاهی نوعی ماده مغذی گیاهی هستند. بدن برخی از آنتی اکسیدان ها را از منبع معتبر تولید می کند. برخی آنتی اکسیدان ها ، معروف به آنتی اکسیدان های درون زا هستند.

 آنتی اکسیدان هایی که از بیرون وارد بدن می شوند ، اگزوژن نامیده می شوند. رادیکالهای آزاد مواد زایدی هستند که توسط سلولهای منبع اعتماد تولید می شوند از آنجا که بدن مواد غذایی را پردازش می کند و به محیط واکنش می دهد .

 اگر بدن نتواند رادیکالهای آزاد را به طور مؤثر پردازش و از بین ببرد ، استرس اکسیداتیو ممکن است ایجاد شود، این می تواند به سلول ها و عملکرد بدن آسیب برساند. رادیکال های آزاد همچنین به عنوان گونه های اکسیژن فعال (ROS) شناخته می شوند .

 عواملی که باعث افزایش تولید رادیکالهای آزاد در بدن می شوند ، می توانند داخلی باشند مانند التهاب یا خارجی به عنوان مثال ، آلودگی ، قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش و دود سیگار .


 استرس اکسیداتیو منبع معتبر پیوند داده شده است به بیماری های قلبی ، سرطان ، آرتروز ، سکته مغزی ، بیماری های تنفسی ، کمبود ایمنی ، آمفیزم ، بیماری پارکینسون و سایر شرایط التهابی یا ایسکمیک. گفته می شود آنتی اکسیدان ها برای خنثی کردن رادیکال های آزاد در بدن ما کمک می کنند ، و تصور می شود این باعث تقویت سلامت کلی می شود.

انواع آنتی اکسیدان ها : سه نوع اصلی آنتی اکسیدان موجود در طبیعت وجود دارد. اینها شامل فیتوشیمیایی ها ، ویتامین ها و آنزیم ها است. بسیاری از قوی ترین آنتی اکسیدان ها در گیاهان یافت می شوند. این در شرایطی است که گیاهان در طول روز در معرض نور ماوراء بنفش قرار دارند. از آنجا که گیاهان تعداد زیادی رادیکال آزاد تولید می کنند ، آنها دارای یک سیستم محافظت داخلی هستند که از ایجاد صدمات سلولی جلوگیری می کند که در نهایت باعث پژمرده شدن و خشک شدن گیاه می شود. این محافظت از آنتی اکسیدان های طبیعی به وجود می آید. آنزیم های آنتی اکسیدانی : آنزیم ها انواع آنتی اکسیدان ها هستند که از پروتئین و مواد معدنی که به عنوان بخشی از رژیم های غذایی روزانه ما می خوریم ، حاصل می شوند. این آنزیم ها در بدن انسان سنتز می شوند و شامل سوپراکسید دیسموتاز (SOD) ، گلوتاتیون پراکسیداز ، گلوتاتیون ردوکتاز و کاتالازها می شوند. به منظور  فعالیت بهینه آنزیم های آنتی اکسیدانی ، آنها به عواملی مانند آهن ، مس ، سلنیوم ، منیزیم و روی نیاز دارند. کیفیت منبع پروتئین تأثیری در کیفیت آنزیم های آنتی اکسیدانی دارد.

گانودرما و خواص بی نظیر آن

بزرگ کردن آلت به چه شیوه هایی امکان پذیر است

صابون زردچوبه و خواص آن

، ,آنتی ,اکسیدان ,های ,ها ,شوند ,آنتی اکسیدان ,می شوند ,اکسیدان ها ,به عنوان ,می شود

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

centckonmunhu blogelhacyc مجاهد deocribnisuf Mike's blog rewastori bizphabpeweak reilausungcha دکتر دارابی-روان شناس بالینی-تلفن 44030719 gaibumagsey